OPPAIR permanent magnet variabel frekvens luftkompressor energisparingsprinsipp.

Alle sier at frekvenskonvertering sparer strøm, så hvordan sparer det strøm?

1. Energisparing er elektrisitet, og vår OPPAIR luftkompressor er en luftkompressor med permanent magnet.Det er magneter inne i motoren, og det vil være magnetisk kraft.Motorens rotasjon drives ikke fullstendig av elektrisitet, men ved å drive magnetene for å få motoren til å rotere, og dermed oppnå formålet med å spare strøm.Spar da ca 20%-30% strøm per time.

tank4

2. Vår luftkompressor er frekvenskonvertering, med frekvensomformer, som sparer 30% -40% elektrisitet enn vanlig luftkompressor med fast hastighet.

tank5

3. Luftkompressoren fungerer ikke hele tiden.Den vil gå på tomgang etter full belastning.I tomgangsperioden trenger den bare litt strøm for å kjøre den.Dette prinsippet er akkurat som for en motorsykkel.Når gasspedalen ikke gispes, har motorsykkelen også lyd og fungerer.På dette tidspunktet er oljen som kreves svært liten.

4. Når det gjelder spørsmålet om energisparing, vil jeg bruke en formel for å forklare det for deg: Hvis du er en 11kw luftkompressor, betyr det at du bruker 11kw i en time.Etter at permanentmagnetmotoren sparer 20 % av elektrisiteten, og omformeren sparer 30 % av elektrisiteten, vil den bruke 11kw×(1-20%)×(1-30%) ≈6kw per time.Dette sparer 4-5kw strøm per time.

OPPAIR luftkompressor vil alltid være din energispareekspert.

tank6


Innleggstid: 10-jul-2023